We need your help to make sure Turker Nation stays online. Please click the thermometer to learn more.
Note: clicking on the above banners and making ANY purchase returns a commission to Turker Nation.
If you can't see the ad, please click on Shop on Amazon instead. | Want to advertise here? PM Spamgirl to learn more!




Results 1 to 2 of 2

Thread: First Build for Artman

  1. #1

    First Build for Artman

    Wooooo! Everything is running smoothly except for one odd quirk with turning it on... Way less CPU usage than my previous laptop which I spent much more money on. I took the SDD out of my laptop and downgraded to one monitor from two for the time being. Later on, I might buy a GPU instead of just using the APU. Strange thing is it won't turn on unless I tilt the whole case a certain way. I checked cables and for any loose material and just can't seem to find anything. Once it's running though it stays on no problem.

    Case + PSU: LOGISYS Computer CS136BK Micro ATX Computer Case with 480W Power Supply
    APU: AMD A10-6800K Richland 4.1GHz (4.4GHz Turbo) Socket FM2 100W Quad-Core Desktop Processor - Black Edition AMD Radeon HD 8670D
    Mobo: ASUS A55BM-E FM2+ / FM2 AMD A55 (Hudson D2) Micro ATX AMD Motherboard
    RAM: Crucial Ballistix Tactical 8GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866 (PC3 14900) Desktop Memory Model BLT8G3D1869DT1TX0
    SSD: Samsung MZ-7TE250BW 840 EVO SATAIII TLC Solid State Drive SSD 250GB

    *** In the mail ***
    Keyboard: Rosewill RK-8300 Wired Gaming Keyboard, Anti-ghosting, 5 Profiles Setting, Adjustable Key Speed

  2. #2
    When did you purchase everything? It sounds like you may have a faulty case or PSU. Either that or your PSU might not be supplying enough power. If it's a defective part, you should try RMAing it before it's too late! Good luck with getting it to work 100%.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •