We need your help to make sure Turker Nation stays online. Please click the thermometer to learn more.
Note: clicking on the above banners and making ANY purchase returns a commission to Turker Nation.
If you can't see the ad, please click on Shop on Amazon instead. | Want to advertise here? PM Spamgirl to learn more!




Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 46

Thread: Patch to fix Turkopticon

  1. #1
    Community Manager spamgirl's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    Female
    Location
    Canada
    Posts
    12,156
    Thanks
    2,510
    Thanked 6,570 Times in 2,132 Posts

    Patch to fix Turkopticon

    https:// link removed

    Please install at your own risk - I don't know the person who wrote it, nor do I know anything about programming.

    TY CMA for finding this!


    Please instead download directly from Turkopticon: http://turkopticon.ucsd.edu/turkopti...0.1512.user.js
    Last edited by spamgirl; 08-20-2014 at 08:09 PM.
    It's all good.

  2. The Following 8 Users Say Thank You to spamgirl For This Useful Post:

    + Show/Hide list of Thanks


  3. #2
    Researcher
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Male
    Posts
    21
    Thanks
    19
    Thanked 48 Times in 17 Posts

    Thanks spamgirl, CMA, and Miku (the programmer)!

    This may work for you. In case it doesn't, we have released a new version of the user script that should work:

    http://turkopticon.ucsd.edu/turkopti...0.1512.user.js

    Installation instructions are on the Turkopticon home page, in case you have been using the browser add-on and/or are unfamiliar with user scripts.

    For reference: as far as we can tell, the bug was caused by a change in the Mechanical Turk HIT page itself.

    If you run into any issues with the new user script, please feel free to post here or to turkopticon-discuss, or to email us at turkopticon@differenceengines.com.

    Thanks, all!



    six

  4. The Following 4 Users Say Thank You to six For This Useful Post:


  5. #3
    Moderator walkerz's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    Female
    Location
    Boston
    Posts
    9,988
    Thanks
    3,559
    Thanked 2,163 Times in 1,340 Posts

    Thank you six! the update fixed it perfectly

  6. The Following User Says Thank You to walkerz For This Useful Post:


  7. #4
    *** Forum Supporter *** Tribune's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    Male
    Location
    Bay Area
    Posts
    241
    Thanks
    578
    Thanked 817 Times in 140 Posts

    From now on, there will be a copy of the 'current' Turkopticon script stored at greasyfork.

    I recommend that Chrome users install the script only under Tampermonkey (to avoid later being disabled or removed by Chrome).
    Last edited by Tribune; 08-20-2014 at 07:56 PM.

  8. The Following 2 Users Say Thank You to Tribune For This Useful Post:


  9. #5
    Member EMfromOZ's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    Female
    Location
    Kansas
    Posts
    1,702
    Thanks
    3,830
    Thanked 1,818 Times in 835 Posts

    I "fixed" Chrome and now I get two identical TO red arrows. Better twice than none?
    Follow the yellow brick road.


  10. The Following User Says Thank You to EMfromOZ For This Useful Post:


  11. #6
    Super Sized Member
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    Other
    Posts
    3,379
    Thanks
    2,102
    Thanked 4,396 Times in 1,503 Posts

    Quote Originally Posted by EMfromOZ View Post
    I "fixed" Chrome and now I get two identical TO red arrows. Better twice than none?
    You probably have two versions installed.

  12. The Following User Says Thank You to taintturk For This Useful Post:


  13. #7
    Member y2pk2008's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    Female
    Location
    Ohio
    Posts
    824
    Thanks
    1,495
    Thanked 1,069 Times in 346 Posts

    I've done the patch, but still getting the javascript error. TO doesn't show on the hits pages at all.

    Error: a[i].href.split(...)[1] is undefined

  14. The Following 2 Users Say Thank You to y2pk2008 For This Useful Post:


  15. #8
    Researcher
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Male
    Posts
    21
    Thanks
    19
    Thanked 48 Times in 17 Posts

    EMfromOZ: I had that happen to me too :-P Like Taint said, I had two versions installed. If you go to your extensions list in Chrome settings, you should be able to find and disable or remove the extra one.

    y2pk2008: Which version of TO are you using?

    Thanks!

  16. The Following User Says Thank You to six For This Useful Post:


  17. #9
    Member y2pk2008's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    Female
    Location
    Ohio
    Posts
    824
    Thanks
    1,495
    Thanked 1,069 Times in 346 Posts

    My list of scripts shows 2014.08.20.1512. It changed after the patch. I'm not sure what it was before. Thanks.

  18. The Following User Says Thank You to y2pk2008 For This Useful Post:


  19. #10
    *** Forum Supporter *** moffett's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    Female
    Location
    Sherman Oaks, CA
    Posts
    651
    Thanks
    341
    Thanked 597 Times in 248 Posts

    I've done the patch, but still getting the javascript error. TO doesn't show on the hits pages at all.

    Error: a[i].href.split(...)[1] is undefined
    I'm having the exact same problem and only one version is showing in my extension list. Now I still have the error and no TO on my MT pages anymore.

  20. The Following User Says Thank You to moffett For This Useful Post:


Page 1 of 5 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •